GEBOORTELIJST

Newborn Baby

Ik geloof heel sterk in de mix van nieuw en tweedehands als het op baby's en kinderen aankomt. Zelf heb ik voor mijn zoontje ook heel wat zaken tweedehands op de kop getikt, denk maar aan: een park, een Baby Björn wipper, een Stokke Trip Trap eetstoel, ... 

Je kunt heel wat zaken tweedehands aankopen, die slechts enkele maanden / weken gebruikt zijn en dus zo goed als nieuw zijn. Ik vind dan ook, dat je dergelijke zaken moet kunnen toevoegen aan je geboortelijst. Op die manier spaar je niet alleen je portemonnee, maar ook de natuur. 

Daarom werkt Mini-me samen met Lijstjestijd. Een handige website mét mobiele app, waar je lijstjes kunt aanmaken met producten en diensten van verschillende websites en webshops.

  1. Maak een account aan op Lijstjestijd

  2. Maak een nieuw lijstje

  3. Knip en plak de url van de producten die jij graag cadeau krijgt

Et voila, that's it. Je kunt de code van jouw lijstje toevoegen aan het geboortekaartje en/of doormailen naar familie en vrienden. 

Je kunt er zelfs "diensten" aan toevoegen, denk maar aan een babymassage die je graag cadeau krijgt of een fotoshoot. 

Op die manier zijn de mogelijkheden eindeloos en hang je niet vast aan één bepaalde winkel, merk, .. Je hoeft ook niet te wachten om je producten te ontvangen, tot aan de geboorte van jouw mini-me. Je kunt je lijstje al op voorhand per mail delen, zodat mensen alvast de belangrijkste zaken kunnen aankopen en jullie de kinderkamer alvast kunnen inrichten voor de komst van jullie baby 💛

Heb je iets gevonden op onze webshop? Kopieer dan de link naar jouw lijstje en klaar. Iedereen die jouw lijstje ontvang, kan jou jouw favoriete producten bij jouw favoriete webshop, of tweedehands, cadeau geven.