Met deze 4 tips vind je de beste verzorgtas !

Als je zwanger bent dan is een verzorgtas kopen een belangrijk deel van de voorbereiding op de komst van je lieve mini. Je gaat er namelijk straks de hele tijd mee rondzeulen. Echt gewoon onmisbaar als je een baby hebt. Maar waar moet je op letten ? Hoe vind je de perfecte luiertas ?


In dit artikel delen we onze beste tips voor het kiezen van een hippe verzorgtas.


1. First things first


Je wil gewoonweg een hippe & mooie tas, toch ? Eentje waar je blij van wordt elke keer je er naar kijkt en waarvan mensen zelfs niet door hebben dat het een luiertas is, maar gewoon een super toffe tas. Kies je voor een unisex design? Dan heeft manlief in ieder geval geen excuses meer om de tas te dragen ;-).

2. Een praktisch luiertas, yes please ! 🙏

Als je op stap bent en plots de luier lekt dan mag het snel gaan. Héél snel. Dus kies voor een tas waar je makkelijk kan induiken m.a.w.→ een brede opening met 2 ritsen. Kies voor een tas mét bijhorend wasbaar verzorg-matje zodat je je baby op elk moment comfortabel kan verschonen. (trust me on this one). Ga ook voor een tas met veel ruimte en veel vakjes zodat je er echt alles in kwijt kan. De volledige checklist kan je trouwens hier downloaden.

3. Denk aan je rug!


Ga voor een ergonomische, lichte tas die je niet enkel om je schouder kan dragen maar ook als rugzak of die je kan bevestigen aan je buggy. O. Zo. handig.

4. Last but nog least


Maak een milieuvriendelijke, duurzame keuze. Dit wil zeggen dat je tas lang mee gaat en je ze dus voor kindje nummer 2, 3,... kan blijven gebruiken ;-). Dit is een win-win. Zowel voordelig voor jou als voor het milieu. Je zorgt voor je mini én tegelijk ook voor de planeet. 💛

Extra tip: kijk eens naar onze favoriete verzorgtasBekijk hier onze favo luiertassen in verschillende kleuren. De Babymel luiertassen zijn op en top praktisch & waterbestendig. (Best handig als je in België woont). Met 7 ! binnen en buiten - vakjes voor al je spullen & een bijhorend verzorgmatje zit je zeker safe. Bovendien zit de prijs-kwaliteit verhouding helemaal goed & zijn ze o zo mooi.


Wist je trouwens dat deze tassen ook eco-vriendelijk zijn ? Ze zijn namelijk gemaakt van gerecycleerde plastic flessen !

 

Ben je zwanger en wil je meer tips ?

Join onze momtribe en volg Mini-me op social media. Ontdek dagelijks onze nieuwe posts met meer tips & tricks en de nodige grappige quotes... Let's get social !

Klik hier om te connecteren met Mini-me op Facebook,

klik hier om Mini-me te volgen op Instagram